Erbjud din personal friskvård och bättre hälsa med något  vetenskapligt beprövat men samtidigt unikt .

HANDGRIPLIGA VERKTYG FÖR BÅDE PRESTATION OCH STRESSHANTERING


METODER, KUNSKAP OCH INSIKTER BASERAT PÅ STUDIER

Genom att med mig arrangera en Föreläsning om hälsa och stress , en Workshop med Wim Hof metoden, eller varför inte nästa Konferens med hälsotema invävt med Wim Hof metoden för er personal så får ni ett evenemang fyllt med ny vikig kunskap och handgripliga verktyg. Dina kollegor får garanterat nya kanske (omvälvande omvälvande ?) insikter om sin hälsa och handfasta verktyg för stress, sömn och bättre prestation.

DELA EN UNIK UPPLEVELSE 

FÅ UT DET BÄSTA AV DIN PERSONAL

BYGG LAGANDA

FÅ UT DET MESTA AV DITT FÖRETAG

Verktyg och kunskap för att skapa
LYCKA - HÄLSA- STYRKA


"Jag vill tacka för en makalöst fantastisk helg. Är så oerhört tacksam för att jag fick uppleva den.

"Even though I’ve practised WHM for a few years, this experience was something else completely!
Every part of the day was top notch really!"

"I attended the workshop with Coach Björn Karlsson, Kalmar. It was an awesome experience with Björn. With a professial, calm and present state he guided us in breathing and the theory about the method."

En inspirerande och rolig dag full med insikt och nya spännande möten. Ett frö såddes, helt klart. Tusem tack!

"Toppbetyg för denna berikande kurs!!
Det var en otroligt givande och inspirerande dag och jag känner mig både glad och tacksam för denna erfarenhet! Björn är en kunnig, varm och pedagogisk instruktör med tydlig medkänsla och engagemang och som verkligen brinner för ämnet. ...

Detta kan vi åstadkomma för företaget och ditt team

FÅ UT DET MESTA AV DITT FÖRETAG 

Varje företag tjänar på att åstadkomma högsta effektivitet. Detta gäller för alla yrken – från de mest fysiskt krävande och utomhusorienterade till de mest stilllasittande kontorstjänsterna. Detta verkar självklart, men många företag maximerar inte sin potential.

STRESSHANTERING

En optimal prestation börjar med en klar, välordnad och balanserad kropp och sinne. Ett stilla och strukturerat sinne är fritt från distraktioner, från meningslösa tankar som introducerar stress och tvivel, vilket kan påverka kreativitet och problemlösning. Lär dig att stressa ner, slappna av och hantera press.

BYGG LAGANDA

WHM är också roligt att genomföra som ett team - det skapar inte bara karaktären och tänkesättet hos individen, utan främjar också en sammanhållningen. Att uppleva WHM som ett team ökar det skapar laganda och enhet, vilket ger ytterligare ett lager av synergi, anpassning och produktivitet.

FÅ UT DET BÄSTA AV DIN PERSONAL

Det är lika viktigt för både arbetsgivare och arbetstagare att de håller sig i form, är fokuserade, pigga och glada. WHM är skräddarsydd för att ta fram detta tydliga och balanserade tillstånd. Dessutom ger det självförtroende som i sin tur hjälper anställda att hantera press, minskar stress och banar väg för djup, vilsam sömn, som omvandlas till mer framtida energi.

MAXIMERA DIN FULLA POTENTIAL

En uppladdad och återhämtad laddad kropp får dig att känna dig energisk och främjar ett tankesätt som tar itu med alla hinder och får saker gjorda! Med Wim Hof-metodens tekniker kan vi få kropp och sinne i samklang med varandra och maximera vår sanna potential.

Exempel erbjudanden för företaget

KORT INTRODUKTION TILL WHM - "TESTA PÅ"

Från 4.000 kr för er företagsgrupp 

Kort föreläsning och introduktion Wim Hof metoden som med fördel kan hållas i era egna lokaler. Jag kommer till er där ni tillsammans även praktiskt får testa på en övning med metodens andningsteknik/ breath work. En perfekt introducerade aktivitet för medarbetarna där en WHM Fundamentals workshop sedan kan bli en fortsättning för de som är inspirerade att lära sig metoden.


WORKSHOP WIM HOF METHOD 

Från 950 kr/ pers.  exk. moms, minsta antal deltagare 9 st

En halvdagsaktivitet där ni får lära er de tre pelarna i Wim Hof-metoden: andningsteknik, kallexponering och mindset/engagemang. Vanligtvis i hyrd lokal i kombination med tilltugg eller mat och bastu efteråt. Ta reda på hur du kan använda syre och kyla för att optimera både kropp och sinne, och lär dig om den underliggande fysiologin.


KONFERENS MED HÄLSOTEMA 1-dags eller med övernattning

Jag samarbetar med konferensanläggningar bl.a. i Mundekulla Småland samt hjälper er gärna med upplägg och lämpligt format, lokalbokning på andra orter/ anläggningar för att erbjuda kompletta paket.

Från 950:-/ pers. för heldags med WHM aktiviteter teori/andningsklass, lunch och fika

Från 2390:-/pers. för konferenspaket med övernattning, WHM Worshop de tre pelarna anding -  kyla - mindset/committment, Lunch, fika, middag och mingelaktiviteter/ spa, bastu el.dyl.

Komplett konferenssetup med boende, konferensrum, inspirationsföreläsning, wim hof aktiviteter mat och dryck.Mitt mål är att ge alla nya insikter, tankesätt, kunskap och vanor kring sin hälsa som man kan nyttja för lycka, hälsa och styrka i alla roller de hanterar i sina liv

En workshop specifikt anpassad till företag och personalgrupper innehållet t.ex. alla moment i en s.k."Fundamentals workshop" vilket ni finner mer info kring här.Att genomföra ett Wim Hof workshop med företagsgruppen ger teamet både ny kunskap och insikter både för att förbättra sin hälsa, hantera stress och öka sin fysiska prestationsförmåga. Men också att dela en helt unik upplevelse tillsammans. En återkommande återkoppling jag får är i stil med "nästan provocerande att man inte fått lära sig några av dessa grundläggande saker om andning redan i grundskolan". Denna respons får jag från såväl " kontorsarbetaren" som "ironmanatleter."


Specifikt för företag, där deltagarna ju alltså ofta inte är bekanta med metoden innan, och därav ibland också fundersamma, skeptiska eller oroliga över något av momenten, så erbjuder jag ett upplägg där jag först besöker kontoret/ arbetsplatsen och håller ett kortare inspirerande föredrag ca 30-60 min. Här introducerar jag kort mig själv och metoden, inspirerar kring hälsofördelarna och förmedlar också en del teori och nya insikter och perspektiv kring stress, andning och prestation.


De som sedan känner sig inspirerade att lära sig mer och få tillfälle testa på metoden anmäler sig och sedan arrangerar vi en workshop gemensamt på passande datum och lokal. Jag antar utmaningen att inspirera 100% av teamet att vara med!

Vill du ge din personal kunskap och verktyg för bättre hälsa och mindre stess? Hör av dig så skissar vi på ett upplägg anpassat för just er